Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Länsgemensamt utvecklingsarbete

Det länsgemensamma utvecklingsarbetet innebär att identifiera, prioritera och genomföra arbete inom områden av betydelse på länsnivå.

Färdplanen - länsgemensamma strategin för god och nära vård är en övergripande strategi som ska bidra till Västra Götalands utveckling inom hälsa, vård och omsorg. Färdplanen innehåller de områden som vi gemensamt prioriterar att kraftsamla kring.

Det länsgemensamma utvecklingsarbetet är uppdelat i tre perspektiv. Under varje perspektiv finns områden som har prioriterats i Färdplan Länsgemensam strategi för god och nära vård.

  • Gemensamt ansvar - ledning och styrning
  • Förändra och utveckla arbetssätt i samverkan
  • Stärka grundläggande förutsättningar i samverkan

Satsningarna inom länsgemensam vårdsamverkan

Under varje perspektiv hittar du prioriterade områden och under varje prioriterat område kan du följa de prioriteringar och satsningar som sker inom länsgemensam vårdsamverkan.

I en gemensam utvecklingsplan beskrivs mer hur vi på ett strukturerat sätt identifierar, prioriterar och genomför utvecklingsarbetet inom områden av betydelse på länsnivå.


Senast uppdaterad: 2023-01-30 12:47