Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

SAMLA - Samverkan i Lerum och Alingsås

Kortinfo från senaste mötet

Hemsidan väntar på en ny yta för alla dokument, därav är den inte uppdaterad.

Årsrapport 2021 SAMLA-Vårdsamverkan lerum Alingsås

Samverkansplan 2020-2023 för SAMLA - Vårdsamverkan Lerum Alingsås 

Nyheter - SAMLA

  • Nu är anmälan öppen! 17 oktober genomförs den digitala utbildningen Stärkt arbete med Samordnad individuell plan (SIP) och överenskommelsen Samverkan för barns och ungas hälsa.

  • Idag den 8 oktober invigs en ny socialmedicinsk mottagning i Alingsås. Mottagningen ska ha en samordnande roll för patienter i behov av stödinsatser från både kommunen och regionen. För mer information se föregående nyhet, invigning av socialmedicinsk mottagning i Lerum.

  • En ny socialmedicinsk mottagning invigdes i Lerum den 1 september. Mottagningen ska ha en samordnande roll för patienter i behov av stödinsatser från både kommunen och regionen.

SAMLA - Samverkan i Lerum och Alingsås

Närvårdssamverkan kännetecknas av helhetssyn, kontinuitet och samverkan med ett hälsofrämjande förhållningssätt. 

Det innebär att vi tillsammans arbetar för att ge personer som behöver insatser från både kommun och sjukvård bästa möjliga vård, stöd och omsorg.

För att stärka individens hälsa och reducera framtida vård- och insatsbehov behöver kommun och region samverka för att nyttja gemensamma resurser i närområdet.

 


Senast uppdaterad: 2022-08-23 08:46