Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Länsgemensam uppföljning av god och nära vård

En länsgemensam rapport om uppföljning av god och nära vård är framtagen våren 2023. Syftet med rapporten är att beskriva uppföljningsindikatorer av betydelse för förflyttningen till en nära vård och följsamhet till länsgemensamma styrdokument. Rapporten är starten på en samlad systematisk uppföljning och förutom indikatorer föreslås även modell för uppföljning i rapporten.

Rapport Länsgemensam uppföljning av god och nära vård finns att läsa i sin helhet här.

Implementeringsmaterial

Årshjul, modell för uppföljning:

Årshjul_modell uppföljning.png

En årlig partsgemensam uppföljning och analys sker med start år 2023. Målsättningen är att kunna följa utvecklingen mot en god och nära vård. Arbetet följer ett framtaget årshjul för uppföljning.

Länk till Resultatrapport Länsgemensam uppföljning
God och Nära vård

Indikatorer är framtagna av processledare inom Västra Götalandsregionen och VästKom i samarbete med SAMSA förvaltning för att alla verksamheter ska ha en gemensam statistik som stöd för utvärdering och utveckling.

Uppföljning/statistik in- och utskrivning


Senast uppdaterad: 2023-09-26 16:28