Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdsamverkan Fyrbodal

Aktuellt - Vårdsamverkan Fyrbodal

  • Nu finns en uppdaterad kontaktlista för vårdpersonal att använda när kontaktuppgifter inte finns tillgängliga i IT-tjänsten SAMSA.

  • Samverkan mellan vårdgivare via it-verktyget SAMSA. Nu kan du i fem korta animerade filmer följa Rut, en invånare i Fyrbodal, från att hon ramlar och bryter höften till att hon är tryggt och säkert hemma igen.

  • Här finns en lista över brukar- och närståendeorganisationer inom psykisk hälsa, i Fyrbodal.

Vårdsamverkan Fyrbodal

Vårdsamverkan Fyrbodal är en arena för samverkan mellan hälso- och sjukvården och kommunerna i Fyrbodalsområdet i frågor som rör vård, stöd, omsorg och skola.

Målgruppen är personer som har behov av samtidiga och samordnade vård-, stöd eller omsorgsinsatser från både kommun och region samt gemensamma insatser av förebyggande eller hälsofrämjande slag.

Grupper som särskilt uppmärksammas är barn och unga, personer med psykisk ohälsa, missbruk och beroende samt fokus på information och kommunikation mellan vårdgivare.

Läs mer om hur Vårdsamverkan Fyrbodal är organiserad

Fyrbodal - lokala samverkansgrupper

Karta över Fyrbodals-området

Aktuellt kring covid-19

Introduktion

Introduktion till dig som är ny i Vårdsamverkan Fyrbodal

Senast uppdaterad: 2021-06-22 09:25