Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samverkansområden

Samverkansområden för Vårdsamverkan Fyrbodal omfattar både gemensamma satsningar riktade till regionen och kommuner och partsammansatta arbetsgrupper med särskilda uppdrag.

När en fråga som berör både kommun och region behöver belysas utifrån ett gemensamt perspektiv kan Ledningsgruppen för Vårdsamverkan Fyrbodal besluta att tillsätta en arbetsgrupp. En uppdragshandling ligger sedan till grund för själva uppdraget som t ex kan vara föranlett av förändrat regelverk och som i sin tur ger anledning till ett arbete för att ta fram en delregional tillämpning.

Andra samverkansområden rör regionala handlingsplaner där Vårdsamverkan utgör delregional arena med ansvar för genomförande av de mål som definieras i planen.

Till de samverkansområden som tillhör Vårdsamverkan Fyrbodal ingår också uppdrag av mera långsiktig karaktär och som är nära kopplade till basuppdraget.


Senast uppdaterad: 2018-03-08 11:44