Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Suicidprevention - blogg

Följ arbetet med Suicidprevention i Vårdsamverkan Skaraborg - aktuella inlägg från vår projektledare.

Anette Holmberg

Jag är projektledare med uppdrag att  samordna och driva processer samt stödja parternas gemensamma arbete i Vårdsamverkan Skaraborg utifrån länsgemensam Handlingsplan för suicidprevention i Västra Götaland 2020 - 2025.

Jag är i grunden sjuksköterska och har arbetat inom akut-/intensivvård, primärvård, smärtvård och en kort period inom kommunal hälso-och sjukvård. Men den större delen av mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat som folkhälsovetare med befolkningsinriktat säkerhetsfrämjande och skadeförebyggande arbete lokalt, regionalt, nationell och internationellt.

Här har suicidprevention ingått som en del och jag har följt utvecklingen dels i min tjänst på Folkhälsoinstitutet och dels inom Räddningsverket/MSB under drygt tjugo år.

Utvecklingen har tack och lov gått framåt men än återstår mycket att göra. Bland annat att implementera det kunskaps-och metodstöd som redan finns.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och bäst blir det när vi gör det tillsammans!

Suicidprevention - blogginlägg


Senast uppdaterad: 2021-06-10 17:21