Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Utbildningar & konferenser

Under "Aktuella utbildningar och konferenser" informerar vi om kommande evenemang. När utbildningen eller konferensen är genomförd publiceras eventuellt material under Dokumentation från utbildningar och konferenser.

Kommande konferenser & utbildningar

De sju informationstillfällen som var inplanerade under våren, för chefer och ledare, har ställts in på grund av rådande situation kring corona/covid -19. Vi återkommer inom kort med information om ny plan för implementering av den nya SIP-riktlinjen. Arbetet med detta är prioriterat då SIP är väldigt viktigt både för att den enskilde ska få gott stöd och sina behov tillgodosedda och för oss i verksamheterna för att rätt insatser ska bli utförda med kvalitet och resurseffektivitet. Remisstiden för den nya SIP-riktlinjen är dessutom förlängd av samma anledning och förväntas antas i början av oktober.


Senast uppdaterad: 2020-03-13 15:59