Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Styrdokument covid -19

Här finns länkar till sidor med styrdokument, vägledningar, rutiner och liknande särskilt framtagna med anledning av det nya coronaviruset och sjukdomen covid -19 - gällande regionalt i Västra Götaland eller inom Skaraborg. Vi hänvisar i första hand till andra sidor, för att alltid säkerställa att dokumenten hämtas i senaste gällande version.

Styrdokument covid-19

Styrdokument särskilt framtagna med anledning av covid -19/det nya coronaviruset gällande inom Vårdsamverkan Skaraborgs område:

Delregional rutin för provtagning covid-19 hos patienter inom kommunal hälso- och sjukvård

Kommunikationsplan covid -19 Vårdsamverkan Skaraborg

Kommunikationsanvariga Vårdsamverkan Skaraborg covid -19

Rekommendationer och övrig information gällande Vårdsamverkan Skaraborg finns samlade på denna sida:

Dokument och information som gäller regionalt, för vårdsamverkan i hela Västra Götland, finns samlade på den länsgemensamma sidan för Vårdsamverkan i Västra Götaland.

Vi hänvisar i övrigt i första hand till Smittskydd Västra Götaland där aktuella rekommendationer, vårdhygieniska rutiner, strategier med mera finns samlade inklusive för kommunal vård. Även länkar till ytterligare information.


Senast uppdaterad: 2020-03-27 18:27