Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samordnad hälsa, vård och omsorg

Samordnad hälsa, vård och omsorg har i uppdrag att förvalta och vidareutveckla processer, styrdokument och IT-tjänster för samverkan vid in- och utskrivning, öppenvårdsprocessen, SIP och NPÖ. Uppdraget innefattar alla åldrar, funktionsnivåer och målgrupper inom tidigare nämnda områden. Målsättningen är att samtliga parter inom ramen för ovanstående syfte ska ha en god samverkan för att främja den sömlösa vården för den enskilda invånaren i Skaraborg.

Aktuellt

  • Personal i samtal

    Från och med våren 2022 erbjuder Vårdsamverkan Skaraborg både grund- och fördjupningsutbildning i SIP-processen. Fördjupningsutbildningen genomförs lokalt i respektive kommun och först ut är Töreboda, Vara, Falköping och Karlsborg. Välkommen att anmäla dig till lämpligt tillfälle.

Ordförande

Robin Ahlm
Processtöd, Samordnad hälsa, vård och omsorg
Skaraborgs Kommunalförbund

0761-33 66 39
robin.ahlm@skaraborg.se

Mötestider

Gruppen för Samordnad vård, hälsa och omsorg sammanträder cirka en gång i månaden.

Frågor ska lyftas via ditt närmsta superkontaktombud, men det går såklart också bra att ta direktkontakt med oss, se Samordnad hälsa, vård och omsorg - Kontaktpersoner.

Minnesanteckningar

Titel

Senast uppdaterad: 2021-05-15 12:58