Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Samordnad hälsa, vård och omsorg

Samordnad hälsa, vård och omsorg har i uppdrag att förvalta och vidareutveckla processer, styrdokument och IT-tjänster för samverkan vid in- och utskrivning, öppenvårdsprocessen, SIP och NPÖ.

Gruppen tar över det ansvar som tidigare legat på implementeringsgruppen och SVPL-gruppen och ersätter därmed dessa två grupper.

Uppdraget innefattar alla åldrar, funktionsnivåer och målgrupper inom tidigare nämnda områden.

Målsättningen är att samtliga parter inom ramen för ovanstående syfte ska ha en god samverkan för att främja den sömlösa vården för den enskilda invånaren i Skaraborg.

Regionala förvaltningar/arbetsgrupper ska stödja och styra det delregionala arbetet.

Uppdragshandlingar

I dokumentet nedan finns uppdragshandlingar för Samordnad hälsa, vård och omsorg - arbetsgrupp, processtöd, superkontaktombudsgrupp, superkontaktombud och kontaktombud.

Förvaltningsorganisation, samordnard hälsa, vård och omsorg

Ordförande

Krister Bergkvist
Processtöd, Samordnad hälsa, vård och omsorg
Skaraborgs Sjukhus
krister.sven.bergkvist@vgregion.se
0700-20 63 47

Mötestider

Gruppen för Samordnad vård, hälsa och omsorg sammanträder cirka en gång i månaden. Om du önskar ta upp någon fråga, vänligen kontakta oss - se kontaktuppgifter här på sidan.


Senast uppdaterad: 2019-11-06 16:47