Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samordnad hälsa, vård och omsorg

Samordnad hälsa, vård och omsorg har i uppdrag att förvalta och vidareutveckla processer, styrdokument och IT-tjänster för samverkan vid in- och utskrivning, öppenvårdsprocessen, SIP och NPÖ. Uppdraget innefattar alla åldrar, funktionsnivåer och målgrupper inom tidigare nämnda områden. Målsättningen är att samtliga parter inom ramen för ovanstående syfte ska ha en god samverkan för att främja den sömlösa vården för den enskilda invånaren i Skaraborg.

Aktuellt

  • En läsplatta med grafer

    Under hösten 2022 har Samordnad hälsa, vård och omsorg genomfört en mätning och kvalitetsgranskning av SAMSA-meddelandet Vårdbegäran i ärenden mellan Skaraborgs kommuner och Skarabors Sjukhus. Här presenteras resultatet i form av en powerpoint med tillhörande kommenterar.

Ordförande

Annika Pettersson
Processtöd, Samordnad hälsa, vård och omsorg
Primärvården

0767-21 70 01
annika.n.pettersson@vgregion.se

Mötestider

Gruppen för Samordnad vård, hälsa och omsorg sammanträder cirka en gång i månaden.

Frågor ska lyftas via ditt närmsta superkontaktombud, men det går såklart också bra att ta direktkontakt med oss, se Samordnad hälsa, vård och omsorg - Kontaktpersoner.

Minnesanteckningar

Titel

Senast uppdaterad: 2021-05-15 12:58