Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Skaraborgs tillämpning för in- och utskrivning från sluten hälso- och sjukvård, öppenvårdsprocess samt IT-tjänsten SAMSA

Skaraborgs tillämpning för in- och utskrivning från sluten hälso- och sjukvård, öppenvårdsprocess samt IT-tjänsten SAMSA (Skaraborgstillämpningen) med tillhörande samverkansanvisningar gäller enbart verksamheter inom Skaraborg.

Skaraborgstillämpningen gör inga avsteg från nationella eller regiongemensamma styrdokument, utan förtydligar och stärker ansvarsfördelningar inom vissa processteg. Det är Vårdsamverkan Skaraborg som har gjort dessa ställningstaganden, för att förtydliga och för att höja ambitionsnivån i arbetet. Detta innebär att i de fall någon enhet i Skaraborg samverkar med part från annan delregion så kan hänvisning till vår tillämpning inte göras.

Samverkansanvisningar

Titel

Senast uppdaterad: 2021-05-25 17:54