Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Delregional aktivitetsplan 1: SIP/Samverkanskompetens

Ljusgrön cirkel med text SIP/Samverkanskompetens

Planen är att fortsätta stärka och utveckla arbetet med SIP på alla nivåer och bli en naturlig del i den nära vården och ett givet verktyg för ett personcentrerat förhållningssätt.

Det personcentrerade förhållningssättet och arbetet med SIP förutsätter att medarbetarna utvecklar en samverkanskompetens som ger dem kunskap och trygghet i sitt arbete så att den enskilde upplever sina vård- och stödinsatser som sömlösa. Därför slår vi samman medel för SIP och delregionala genomförandeplaner och aktiviteter. 

För att uppnå syftet är en koordinator anställd som planerar och verkar för fortsatta utbildningsinsatser, dialoger på delregional och lokal nivå samt identifierar behov av ytterligare insatser.  

Arbetet ska sammanföras med andra partsgemensamma aktiviteter kopplat till handlingsplan psykisk hälsa och vår delregionala aktivitetsplan för detta. Detta kommer att ske i samarbete med processtöd för hela vårdsamverkan Skaraborg. 

Samverkanskompetens Skaraborg - länk till sida

SIP i Skaraborg - länk till sida

Helene Öberg Brodén

Koordinator SIP/Samverkanskompetens
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Aktuellt

Sedan 1 september finns Helene på plats i sin tjänst som koordinator för SIP och Samverkanskompetens med uppdrag för hela Vårdsamverkan Skaraborg.

Under hösten 2021 planeras fyra utbildningstillfällen om SIP. Du hittar mer information och anmälningsformulär på länken nedan:

Robin Ahlm

Utvecklingsledare, Skaraborgs Kommunalförbund
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-10-22 10:24