Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

2020-02-21 - Partssamverkanskonferens: Samverkan i Skaraborg kring barn och unga

Fredagen den 21 februari genomfördes en konferens för "Samverkan i Skaraborg för Barn & Unga". Samverkansgruppen för Barn & Unga som tillsammans med Länsstyrelsen, Skaraborgs Kommunalförbund och Skaraborgsenheten Folkhälsa var arrangörer.

Konferensen gästades bland annat av Centrala Barnhälsovårdsteamet i Västra Götalandsregionen som talade om tidiga insatser och jämlikt föräldraskap. Vår "skaraborgsbördiga" Jessica Ek berättade om den nya länsövergripande SIP-riktlinjen och överenskommelsen för barn och ungas bästa.

Under konferensen hade vi också fokus på det gemensamma arbetet i samverkan och gick igenom uppdragshandlingen för våra lokala samverkansgrupper för Barn & Unga. På så vis betraktade vi denna konferens som en kick off för just dessa grupper i varje kommun.

Vi tackar arrangörer och deltagare för att vi tillsammans gjorde dagen mycket lyckad!

Utvecklingsledare, Närhälsan
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-03-16 11:00