Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Material från konferensen Mobil närvård 2019-03-29

Program: 

Dag Norén, Mobil närvård – i fronten för hälso- och sjukvårdens viktiga omställningsarbete. Dag arbetar som management- och organisationskonsult med särskilt fokus på hälso- och sjukvård och omsorg samt omvärldsanalyser och verksamhetsutveckling inom offentligt finansierade verksamheter och näringsliv. Under arbetet med breddinförandet av mobil närvård i Västra Götaland har vi haft förmånen att ha Dag med som följeutvärderare. Här presenterar han sin slutrapport. 

Per Naroskin, Samverkan, Innovation och möjligheter. Per är psykolog, författare och radiopratare. Med en bakgrund som komiker får han sina föreläsningar att ständigt röra sig i det magiska spänningsfältet mellan humor och allvar. 

Dag Noréns presentation spelades in.

Filmad föreläsning med Dag Norén: Mobil närvård - i fronten för hälso- och sjukvårdens viktigaste omställningsarbete. 29 mars 2019 

 


Senast uppdaterad: 2023-03-16 11:00