Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vårens seminarier 2024

Länsgemensamt uppdrag kring att sprida information om vård- och insatsprogram psykisk hälsa som riktar sig till medarbetare inom kommuner och region i Västra Götaland, pågår till och maj 2024.

Vi vill påminna er om vårterminen 2024 8 sista identiska öppna digitala seminarium om vård- och insatsprogrammen, psykisk hälsa – ”hur kan jag ha nytta av detta”!

För mer information och möjligheten att anmäla sig, var god klicka på länken nedan.

Länk öppna digitala seminarier:
Regionkalendern (vgregion.se)

I samarbete med Regionala processteamet (RPT) ångest och depression kommer det nu anordnas ett av två seminarier riktat till personal som arbetar med barn och ungdomar inom skola, socialtjänst och hälso- och sjukvård. För mer information och anmälan, var god följ länken nedan.

Länk seminarium ångest- och depression: Seminarium om nationella vård- och insatsprogram, ångest- och depression - Regionkalendern (vgregion.se)

Nu har vi också producerat en ny film om nyttan av vård- och insatsprogram (VIP), i skolan. Glöm inte att här på Vårdsamverkan i Västra Götaland hemsida finns också annat informationsmaterial för vidare spridning och implementering av VIP.

Länk ”Nyttan av VIP i skolan”: https://player.vgregion.se/s/Mq42LqH3x5nCh4q2CvcHGb/Vp9gzmyet2MQCH2KXCxiBw

Chefer och utvecklingsfunktioner - nu har ni sista möjligheten att under våren bjuda in oss till informationsträffar om VIP,  t.ex. i samband med ledningsgrupp och APT.

Hälsningar och trevlig vårtermin!

Eva Hallberg och Thomas Westerberg


Senast uppdaterad: 2024-02-06 17:07