Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Julhälsning från länsgemensamt uppdrag Nationella vård- och insatsprogram, psykisk hälsa

Till medarbetare inom kommuner och region i Västra Götaland, vill vi rikta ett stort tack till alla som vi fått privilegiet att träffa och samarbeta med under 2023.

Vårterminen 2024 går vi in i sista delen av vårt uppdrag att sprida information om VIP i Västra Götaland. Vi vill därför påminna er om:

  • Vårterminens (2024) identiska öppna digitala-seminarium om vård- och insatsprogrammen, psykisk hälsa – ”hur kan jag ha nytta av detta”!

För mer information och anmälan, var god se länken nedan.
Länk: Regionkalendern (vgregion.se)

  • Vårdsamverkan i Västra Götalands hemsida finner ni användbar information och material för Vård- och insatsprogrammen, följ länken nedan.

Länk: Nationella vård- och insatsprogram, VIP psykisk hälsa -Vårdsamverkan i Västra Götaland (vardsamverkan.se)

Till sist, informera att Chefer och utvecklingsfunktioner under vårterminen 2024 har fortsatta möjligheter och en sista chans att bjuda in oss till att informationsträffar om VIP, t.ex. i samband med ledningsgrupp, APT.

Julhälsningar och gott slut på 2023!

Thomas och Eva


Senast uppdaterad: 2023-12-13 10:12