Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nu är det äntligen dags!

Länsgemensamt uppdrag kring att sprida information om vård- och insatsprogram psykisk hälsa som riktar sig till medarbetare inom kommuner och region i Västra Götaland, pågår till och med våren 2024.

Nyttan av VIP

Den 10 oktober – Världsdagen för psykisk hälsa - lanserar Vårdsamverkan i Västra Götaland hemsidan för Nationella vård- och insatsprogrammet, psykisk hälsa. På hemsidan finns informationsmaterial för vidare spridning och implementering av VIP. Titta gärna på vår helt nya film om nyttan av att använda VIP!

Länk: Nationella vård- och insatsprogram, VIP psykisk hälsa - Vårdsamverkan i Västra Götaland (vardsamverkan.se)

Succé för öppna digitala seminarium

Höstterminens (2023) tio identiska öppna digitala-seminarium om vård- och insatsprogrammen, psykisk hälsa – ”hur kan jag ha nytta av detta” har varit en succé! Vi kommer därför förutom höstterminens kvarstående seminarier anordna seminarier även under vårterminen 2024.

För mer information och anmälan, var god se länken nedan.

Länk: Regionkalendern (vgregion.se)

Vi sprider information

Vi har under hösten förutom att fortsatt träffa och informerat om vård och insatsprogrammet, psykisk hälsa i flera fantastiska nätverk, spridit informationen på konferensen Kraftsamling fullföljda studier och Bok- och biblioteksmässan.

Chefer och utvecklingsfunktioner ni har fortsatta möjligheter att bjuda in oss till att informationsträffar om VIP,  till exempel i samband med ledningsgrupp och APT.

Hälsningar och trevlig höst!

eva.k.hallberg@vgregion.se
thomas.westerberg@funktionsstod.goteborg.se


Senast uppdaterad: 2023-10-30 15:36