Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyheter

Här kan du läsa senaste nytt om arbetet med vård- och insatsprogrammen. Du kan även prenumerera på nyheter om Nationella vård- och insatsprogrammen. Mer information via länken nedan.

Senaste nyheterna från VIP

  • Till medarbetare inom kommuner och region i Västra Götaland, vill vi rikta ett stort tack till alla som vi fått privilegiet att träffa och samarbeta med under 2023.

  • Konferens och dialog för att ökad kunskap och praktisk nytta av Vård- och insatsprogram psykisk hälsa - fredagen den 17 november 2023

  • Länsgemensamt uppdrag kring att sprida information om vård- och insatsprogram psykisk hälsa som riktar sig till medarbetare inom kommuner och region i Västra Götaland, pågår till och med våren 2024.

  • Nu lanseras en webbplats med samlad kunskap som ska stärka samverkan och helhetssyn på individens behov av vård och stöd.

Prenumerera på nyheter från Vård- och insatsprogrammen

Klicka här för att starta din prenumeration


Senast uppdaterad: 2024-02-06 17:25