Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Vårdsamverkan Skaraborg

Aktuellt Vårdsamverkan Skaraborg

Samverkan över gränserna - för god och säker vård

Vårdsamverkan Skaraborg är en arena för samverkan mellan region och kommun i frågor som rör vård, stöd, omsorg och skola. Tillsammans verkar vi för att den enskilde ska uppleva en god hälsa och en sammanhållen vård och omsorg när hen är i behov av insatser från båda huvudmännen. För att lyckas med detta krävs ett gemensamt ansvar och strukturella förutsättningar.

Vårdsamverkansarenan ska möta upp den länsgemensamma ledningsstrukturen för att säkerställa en jämlik vård och omsorg i hela länet och vara ett stöd för stärkt samverkan på lokal nivå. Arbetet i Vårdsamverkan är ett ständigt pågående arbete som utvecklas genom goda relationer, tillit och förtroende mellan olika parter och verksamheter hos de två huvudmännen. Vi tar ansvar för en aktiv dialog och bidrar med vår kompetens för att stärka förutsättningarna till samverkan.

I Skaraborg är det vår målsättning att se möjligheterna bortom organisatoriska gränser och verka för gemensamma lösningar så att den enskilde kan ges förutsättningar för en god hälsa samt få det stöd hen behöver.

Skaraborg


Senast uppdaterad: 2024-05-02 11:52