Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Partssamverkan Barn & unga

Den lokala partssamverkan sorterar under Samverkansgrupp Barn & Unga. Utifrån det delregionala uppdraget ska det inom varje kommun finns en partssamverkan som, nära invånarna, arbetar utifrån de lokala förutsättningarna. Arbetet riktar sig till barn och unga med behov av samordnade insatser från våra verksamheter för att de ska få goda utvecklingsmöjligheter och trygga uppväxtvillkor.

Partssamverkanskonferens 2022

Inbjudan: Välkommen till ännu en dag med fokus på samverkan och föräldraskapsstöd för dig som arbetar med barn och unga i Skaraborg

Partssamverkans-konferens 2021

Partssamverkanskonferens Barn och unga 2021 hade fokus på samverkan och föräldraskapsstöd för dig som arbetar med barn och unga i Skaraborg inom region och kommun. Här finns dokumentation från dagen.

Kick off lokala samverkansgrupper 2020-02-21

Fredagen den 21 februari 2020 genomfördes en konferens för ”Samverkan i Skaraborg för Barn & Unga”. Samverkansgruppen för Barn & Unga som tillsammans med Länsstyrelsen, Skaraborgs Kommunalförbund och Skaraborgsenheten Folkhälsa var arrangörer.

Konferensen hade bland annat fokus på det gemensamma arbetet i samverkan med genomgång av uppdragshandlingen för de lokala samverkansgrupperne för Barn och unga. På så var denna konferens en kick off för just dessa grupper i varje kommun.

Bildspel del 1 från konferensen Samverkan i Skaraborg kring barn och unga

Bildspel del 2 från konferensen Samverkan i Skaraborg kring barn och unga

Film - Barnperspektivet:
https://www.youtube.com/watch?v=DnGKhg8I0NA

Film -1000kronorsloppet:
https://www.youtube.com/watch?v=2dKQG6R5zQs


Senast uppdaterad: 2022-02-02 09:36