Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Partssamverkan Barn & unga

Den lokala partssamverkan sorterar under Samverkansgrupp Barn & Unga. Utifrån det delregionala uppdraget ska det inom varje kommun finns en partssamverkan som, nära invånarna, arbetar utifrån de lokala förutsättningarna. Arbetet riktar sig till barn och unga med behov av samordnade insatser från våra verksamheter för att de ska få goda utvecklingsmöjligheter och trygga uppväxtvillkor.

Hälsoundersökningar av placerade barn - Stödmaterial

All information om hälsoundersökningar för placerade barn och unga finns nu samlad under Områden för samverkan/Hälsoundersökningar av placerade barn. Klicka på nedanstående länk för att komma direkt till den sidan.

Partssamverkanskonferens 2023

Material från Partssamverkanskonferensen 2023 finns publicerat under menyvalet Utbildningar & konferenser och rubriken Dokumentation från utbildningar och konferenser. Du kan komma direkt till materialet via nedanstående länk.

Partssamverkanskonferens Barn och unga 2023 - Vårdsamverkan Skaraborg (vardsamverkan.se)

Kick off lokala samverkansgrupper 2020-02-21

Fredagen den 21 februari 2020 genomfördes en konferens för ”Samverkan i Skaraborg för Barn & Unga”. Samverkansgruppen för Barn & Unga som tillsammans med Länsstyrelsen, Skaraborgs Kommunalförbund och Skaraborgsenheten Folkhälsa var arrangörer.

Konferensen hade bland annat fokus på det gemensamma arbetet i samverkan med genomgång av uppdragshandlingen för de lokala samverkansgrupperne för Barn och unga. På så var denna konferens en kick off för just dessa grupper i varje kommun.

Bildspel del 1 från konferensen Samverkan i Skaraborg kring barn och unga

Bildspel del 2 från konferensen Samverkan i Skaraborg kring barn och unga

Film - Barnperspektivet:
https://www.youtube.com/watch?v=DnGKhg8I0NA

Film -1000kronorsloppet:
https://www.youtube.com/watch?v=2dKQG6R5zQs


Senast uppdaterad: 2023-11-22 12:34