Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Rehabfrågan - En fråga för sig?

Hjälpmedel

Under hösten 2020 kom en fråga till SHVO från beredningsgruppen där skav i processen rörande rehab lyftes. Processtöden i SHVO hade då redan sett att det fanns så kallade ”skav” i processen för rehabs del och planerat ett möte under våren 2020, som sköts på framtiden på grund av pandemin.

SHVO har därefter gjort en genomlysning som visade att rehabfrågan snarare snarare handlar om flera olika frågor som på olika sätt berör eller berörs av rehabpersonalens samverkan. Arbetet presenteras här som en rapport med ett tillhörande bildspel.

Rapport och Bildspel

Rapport Rehabfrågan

Rapport Rehabfrågan – presentation

Av misstag publicerades initialt publicerades ett sent utkast av powerpoint-presentationen på den här sidan, felet åtgärdades 30 april. Har du laddat ned presentationen innan dess för att presentera rapporten i din verksamhet ser vi gärna att du använder den nya versionen.

Profilbild av Robin Ahlm

Robin Ahlm

Processtöd
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Skaraborgs kommunalförbund
Profilbild av Annika Pettersson

Annika Pettersson

Processtöd/Ordf. SHVO
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Närhälsan, V9
Profilbild av Kajsa Frick

Kajsa Frick

Processtöd
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer
Skaraborgs Sjukhus

Senast uppdaterad: 2021-04-08 15:38