Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Trepartskonferens 2020 i nytt format - 8 december

Höstens Trepartskonferens kommer att genomföras den 8 december, även om den blir annorlunda mot tidigare år till följd av coronasituationen. Boka dagen redan nu - mer info kommer!

2020 års Trepartskonferens kommer att genomföras som en halvdags web-konferens tisdag 8 december (förmiddag).

De femton lokala Treparterna kommer att samlas på valfritt sätt (web eller fysiskt) och delta gruppvis, eventuellt med inbjudna gäster.

Planering pågår, men redan nu vet vi att ett tema kommer att vara ”komplexa ärenden”, eller borde det heta ”Personer med sammansatta behov i en komplex värld”. Det handlar om samverkan och att vi ofta kan göra mer tillsammans än var och en för sig.

Inbjudan och program skickas ut inom kort.

De lokala trepartsgrupper ingår tillsammans med en ledningsgrupp i Samverkansgrupp Vuxna Psykisk hälsa och missbruk/beroende inom Vårdsamverkan Skaraborg. I Trepartsgrupperna sker samverkan på lokal ledningsnivå och lokal handläggarnivå för att tillvarata de förutsättningar och möta de utmaningar som finns i varje kommun.

Lokala trepartsgrupper

Kerstin Söderlund

Uvecklingsledare, Skaraborgs Kommunalförbund
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-04-24 09:08