Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Tre nya projektanställningar inom Psykisk hälsa

Inom ramen för den delregionala aktivitetsplanen för Psykisk Hälsa har Vårdsamverkan Skaraborg nu kunnat göra tre projektanställningar för ett år framåt, vilket vi är mycket glada över. Vi välkomnar Anette Holmberg, Malin Frisk och Emmelie Alvarsson till oss.

Anette Holmberg och Malin Frisk kommer att arbeta med suicidprevention och Emmelie Alvarsson med bland annat tidiga insatser för barn och unga.

Emmelie kommer närmast från Tidaholms kommun där hon arbetat som skolkurator men har även med sig erfarenhet från fältarbete och socialtjänst.

Malin har arbetat bland annat som folkhälsostrateg och utvecklingsledare i kommunal verksamhet och kommer nu från en tjänst i Skövde Kommun.

Anette är sjuksköterska med bred erfarenhet av folkhälsofrågor, säkerhetsfrämjande och skadeförebyggande arbete på både nationell och internationell nivå vilket kommer väl till pass i arbetet med suicidprevention.

Ni kan snart läsa mer om dem och deras uppdrag på sidan för Psykisk Hälsa – delregional aktivitetsplanplan!

Arbetet för psykisk hälsa är sammankopplat såväl nationellt, i Västra Götaland som inom Vårdsamverkan Skaraborg. I Västra Götaland finns Handlingsplan psykisk hälsa och utifrån den bedrivs arbete inom ett flertal områden i Skaraborg - sammanfattade i en delregional aktivitetsplan för både barn/unga och vuxna/äldre.

Utvecklingsledare, Närhälsan
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kerstin Söderlund

Uvecklingsledare, Skaraborgs Kommunalförbund
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-04-24 09:08