Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Projekt Nära vård Norra Skaraborg 2017-2019

Nära vård Norra Skaraborg är ett projekt i samverkan mellan kommunerna Mariestad, Töreboda, Gullspång och Västra Götalandsregionen. Utvecklingen av Nära vård innebär att fler vårdgivare samverkar för att möta invånarnas behov i norra Skaraborg.

Projektet Nära vård Norra Skaraborg initierades av Östra hälso- och sjukvårdsnämnden och har pågått sedan november 2016. Ursprungligen skulle projektet pågå fram till och med 2018 men har förlängts till att pågå även 2019. Projektets målsättning är att:

-  identifiera vad Nära vård norra Skaraborg ska innehålla, hur det ska organiseras, finansieras, ledas och styras

-  utifrån målbild, genom olika delprojekt, utveckla vårdformer som tillgodoser en nära vård och omsorg för invånarna i norra Skaraborg

Projektets målbild är: En sammanhållen och tillgänglig nära vård- och omsorg som skapar trygghet och delaktighet för invånarna i Norra Skaraborg. 

Läs mer om delområden och projektorganisation


Senast uppdaterad: 2018-10-02 14:10