Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Fördjupade studier – Samsjuklighet

Inom ramen för det arbete som görs med sikte på målen i regionala Handlingsplan Psykisk Hälsa 2020-2022, har nu Vårdsamverkans styrgrupp fattat beslut om två fördjupade studier enligt förslag från förstudien. Den ena studien ska ta fram förslag för överenskommet arbetssätt med starka SIP:ar (SIP++ och Case Manager/Vård- och stödsamordning. Den studien ska ledas av processtöd med stöd av en referensgrupp som ska bjudas in.

Kontaktpersoner: processtöd Karin Ahlqvist, Anci Loft och Kerstin Söderlund. Den andra studien ska ta fram underlag för beslut om eventuell/a Mini-Maria i Skaraborg. Den studien leds av regionutvecklare Joakim Wassén, VGR.

Mer information kommer. Kontaktpersoner Krister Bergkvist, Margareta Liljegren och Kerstin Söderlund samt Helene Öberg Brodén och Emmelie Alvarsson.

Presentation 


Senast uppdaterad: 2022-03-11 15:53