Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Stort intresse för Partssamverkanskonferensen

Med en månad kvar har alla platser till årets Partssamverkanskonferens nu blivit fyllda. Den årliga konferensen, som kommer äga rum på Insikten i Skövde Science Park, har en kapacitet på 140 deltagare som nu alltså fullbokats.

Väntelista

För de som fortfarande önskar delta men inte har hunnit anmäla sig finns en möjlighet att hamna på väntelistan. Avbokningar kommer att hanteras efter turordning från väntelistan. Dessutom kommer de på väntelistan att erbjudas en länk för att kunna följa konferensen via en live-stream ifall de inte får en plats. Detta innebär att de inte behöver registrera sig på den digitala anmälningslistan.

Mer information

Läs mer om, och anmäl dig till, konferensen under menyvalet Utbildningar & Konferenser/Aktuella utbildningar och konferenser eller klicka på direktlänken nedan.

Intresset för årets konferens är tydligt, och vi ser fram emot en givande och välbesökt tillställning.

Kontakt

Arrangörer är Samverkansgrupp Barn och unga tillsammans med Skaraborgs kommunalförbund, Folkhälsa och social hållbarhet i Skaraborg, Länsstyrelsen och Kunskapsnod Fullföljda studier. Vid frågor kontakta:


Senast uppdaterad: 2024-02-22 13:10