Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Förvaltare av SAMSA

Syftet med Förvaltarna av SAMSA är att vara den sammanhållande länken inom sin organisation kring arbetet med den gemensamma IT-tjänsten SAMSA. Förvaltarna som tjänstgör i kommunen ska ansvara för första linjens support samt ha ansvaret när behov uppkommer att ta kontakt med andra linjens support. På sjukhuset finns IT-samordnare på varje avdelning som är första linjens kontaktpersoner i IT-frågor.

Förvaltarna ansvarar för att vidarebefordra information från systemsamordnare samt att återrapportera förändringsbehov. Förvaltarna ansvarar för att ha kunskap om sin verksamhets behov samt funktionalitet i systemet. Förvaltarna har kunskap om rutiner och medverkar till att dessa är kända inom verksamheten.

Genom en enhetlig rutin och den gemensamma IT-tjänsten SAMSA skapas kontinuitet som ökar vårdkvalitet, medicinsk säkerhet och trygghet för patienten.

Mötestider

År 2024  
11 apr kl. 13:00-14:30
07 nov kl. 13:00-14:30
   
OBS! Lokal meddelas i kallelsen

Minnesanteckningar

Titel

Johanna Junkvist Lindau

Delregional samordnare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-01-13 12:50