Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuella

Kommande utbildningar och konferenser

  • Page list icon

    SIMBA, i samarbete med Samordningsförbundet Älv & Kust, har under hösten utbildat 15 MHFA-instruktörer. Nu erbjuds fortsatta utbildningar - även under början av 2022 - i de olika spåren barn och unga, vuxna respektive äldre lokalt, i varje kommun i SIMBA-området.

  • tomma pratbubblor i olika färger

    Psykiatrin erbjuder nu en digital workshop som beskriver grunderna i Händelseanalys och MedControl, för chefer och verksamhetsutvecklare inom kommun och primärvård inom SIMBA-området. Utbildningen är ett led i det suicidpreventiva arbetet och ges vid två tillfällen, 19 oktober och 11 november 2021.

  • Illustrationer på temat våld i äldres nära relationer.

    För att öka kompetensen kring våld i äldres nära relationer bjuder SIMBA in till en föreläsning med författaren Eva Wassén Eriksson som skrivit boken Våldet går inte i pension - en bok om våld i äldres nära relation. Välj mellan tre tillfällen: 11, 17 eller 22 november 2021.


Senast uppdaterad: 2018-08-23 13:50