Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Politiska Samrådsgruppen

SIMBA politiska samrådsgrupp ansvarar för att närvårdsamverkan har ett patient- och medborgarfokus och att det förebyggande och hälsofrämjande arbetet integreras i samverkansfrågorna.

Regelbundna politiska dialoger förs kring gemensamma närvårdsfrågor för att skapa förutsättningar för politiskt samförstånd som ska tillgodose medborgarnas och patienternas behov av en väl fungerande närvårdssamverkan.

SIMBAs politiska samrådsgrupp består av ordförande och/eller en eller två valda representanter i Västra hälso- och sjuvärdsnämnden, Primärvårdsstyrelsen, Styrelsen för beställd primärvård, Styrelsen för habilitering och hälsa, Tandvårdsstyrelsen, Styrelsen för Kungälvs sjukhus och Frölunda specialistsjukhus,Omsorgs- och arbetsmarknadsnämnden Ales kommun, Bildningsutskottet Kungälvs kommun, Sociala utskottet Kungälvs kommun, Bildnings- och sociala utskottet Stenungsunds kommun, Barn- och utbildningsnämnden Tjörns kommun,Socialnämnden Tjörn kommun

Mötestider

22 feb  (introduktion) kl.08:30 - 16:30
03 maj   kl.08:30 - 12:00
04 dec   kl.13:00 - 16:30
OBS! Lokal meddelas i kallelsen

Senast uppdaterad: 2019-02-18 19:58