Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Flytt till vårdsamverkans webbplats

Nuvarande handbok för förskrivning av personliga hjälpmedel och handbok för förskrivning av läkemedelsnära produkter slås ihop och blir ”Handbok för personliga hjälpmedel inom hälso-och sjukvård”. Innehållet har reviderats men det är inte några stora innehållsmässiga förändringar. I samband med detta flyttar handboken till vardsamverkan.se

Handbok för personliga hjälpmedel inom hälso-och sjukvård omfattar generella riktlinjer för förskrivning av hjälpmedel inklusive förbrukningsartiklar och nutritionsprodukter samt specifika anvisningar för olika produktområden.

Flytten kommer genomföras 8 januari. Till dess finns sidorna kvar på Vårdgivarwebben.

Informationsmaterial om den gemensamma handboken och flytten till vårdsamverkans webbplats finns i två versioner, som film och som PowerPoint-presentation.

Informationsfilm om flytten

PowerPoint-presentation om flytten

När flytten väl är genomförd kommer mer information skickas ut. Den som klickar sig in på nuvarande sidor kommer att hänvisas vidare till vardsamverkan.se/Områden för samverkan/Hjälpmedel i Västra Götaland.

Senast uppdaterad: 2024-02-01 10:21