Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Specifikation A, Finansiering

Specifikation gällande finansiering av kunskapsorganisationen, kundtjänst för och distribution av nutritionsprodukter och förbrukningsartiklar vid blås- och tarmdysfunktion.

Finansiering av Kunskapsorganisationen för Läkemedelsnära produkter (LMN)

Kunskapsorganisationen LMN finansieras via påslag på produktpriset per produktområde nutritionsprodukter och förbrukningsartiklar vid blås- och tarmdysfunktion. Finansiering av LMNs kostnader kostnader för respektive produktområde styrs av betalningsansvaret och baseras på varuvärdesomsättning per kund.

Kostnaden per produktområde kan komma att ändras utifrån ändrade krav på uppdraget enligt Specifikation C, Uppdrag för Läkemedelsnära produkter

Över och underskott fördelas till samtliga kunder baserat på varuvärdesomsättning. För mer information se Specifikation C, Uppdrag för Läkemedelsnära produkter    

Finansiering av kundtjänst för och distribution av nutritionsprodukter och förbrukningsartiklar vid blås- och tarmdysfunktion

Kundtjänst för och distribution av nutritionsprodukter och förbrukningsartiklar vid blås- och tarmdysfunktion i Västra Götaland ska regleras enligt kravspecifikation.

Skövdedepåns kundtjänst och distribution finansieras via påslag på produktpriset per produktområde nutritionsprodukter och förbrukningsartiklar vid blås- och tarmdysfunktion. Finansiering av Skövdedepåns kostnader för respektive produktområde styrs av betalningsansvaret och baseras på varuvärdesomsättning per kund.

  • Över- och underskott fördelas till samtliga kunder baserat på varuvärdesomsättning.
  • Fakturaunderlag ska specificera extra kostnader för ex. akutleverans, dispensansförskrivning mm.
Senast uppdaterad: 2024-01-03 11:55