Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

22 september: SIP-utbildning för chefer i SIMBA

Välkommen på SIP-utbildning för chefer i SIMBA. Datum: 22 september.

Sedan införandet av den nya SIP-riktlinjen och Överenskommelsen för barn och ungas hälsa i Västra Götalandsregionen har SIMBA startat upp nätverk för lokala SIP-samordnare och erbjuder utbildningar i SIP-processen till medarbetare. 

I nätverksträffar och under SIP-utbildningarna har det framkommit att flera medarbetare upplever att det saknas förankring och förståelse för arbetet med SIP både i den egna verksamheten och i de verksamheter de sam-verkar med. Av denna anledning erbjuder vi ett utbildningstillfälle för chefer i SIMBA-området. 

Om utbildningen

Syftet med utbildningen är ska skapa en ökad förståelse för arbetet med SIP samt belysa de svårigheter som kan uppstå i samband med SIP-processen. Detta för att möjliggöra att fler invånare i SIMBA-området med behov av samordnad individuell plan kan erbjudas en SIP med bra kvalitet.

Målgrupp

Chefer i SIMBA-området (Ale, Kungälv, Stenungsund och Tjörn)

Tid och plats

Datum: 22 september 2023
Tid: Klockan 9.00–11.00
Plats: Digitalt via Teams

Anmälan

Anmälan görs till johanna.lindau@kungalv.se
Inbjudan skickas därefter som digital mötesbokning via e-post. Svara på inbjudan så snart som möjligt efter att du fått den. 

Vid frågor, ta kontakt med någon av undertecknade via telefon eller e-post.

Välkommen!

Therése Arvidsson Dinau

Projektledare SIMBA
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Johanna Junkvist Lindau

Delregional samordnare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-11-03 11:45