Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ledningsgrupp i samverkan

Den ledningsgrupp i samverkan som skapats i samband med pandemin omformas nu för att hantera frågor i den dagliga verksamheten som berör samverkan.

Pandemin har bidragit till att skapa en ledningsgrupp, för hantering av gemensamma frågor som rör Covid-19, där samtliga vårdgivare ingår. Tekniken har varit en möjliggörare att träffas frekvent.  Ett liknande forum har inte tidigare funnits inom SIMBA-området.

Nu transformeras gruppen till att bli en ledningsgrupp i samverkan för att hantera frågor i den dagliga verksamheten som berör samverkan, för närvarande är det stort fokus på in- och utskrivningsprocessen.

Syftet med ledningsgruppen i samverkan är att hantera frågor gemensamt som berör många
vård- och insatsgivare och när behov finns hantera dem snabbt.
 

För att säkerställa att syftet med ledningsgruppen uppnås kommer en utvärdering att genomföras i början av februari som underlag till beslut om ledningsgruppen ska permanentas.

Uppdragsbeskrivning Ledningsgrupp i samverkan


Senast uppdaterad: 2022-12-09 12:49