Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kontaktpersoner för SIP utbildas under maj

Kontaktpersoner för SIP i verksamheterna bjuds in till utbildningstillfällen i slutet av maj. Inbjudan skickas ut via mejl - håll utkik!

I början av året fick chefer och ledare inom SIMBA information och utbildning i den nya reviderade SIP riktlinjen och nästa steg är att utbilda kontaktpersoner för SIP i verksamheterna.

Dessa utbildningstillfällen är 25 maj, 28 maj samt 31 maj. Det är samma utbildning som erbjuds vid tre olika tillfällen. Utbildningen är digital och inbjudan skickas ut via mail.

Observera att det endast är kontaktpersoner för SIP som utbildas vid detta tillfälle. Utbildningar för övriga medarbetare planeras genomföras till hösten och mer information om detta kommer inom kort.

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta Johanna Junkvist Lindau, delregional samordnare SIMBA  eller Therése Arvidsson, projektledare SIMBA - kontaktuppgifter nedan!

Johanna Junkvist Lindau

Delregional samordnare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Therése Arvidsson Dinau

Projektledare SIMBA
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-09-29 07:22