Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Brukarrevision inom missbruk/beroende påbörjad

En brukarrevision genomförs av SIMBA i samverkan med NSPHiG. Målgruppen är personer med missbruk och beroendeproblematik som har biståndsbeslut och får regelbunden behandling inom socialtjänsten.

Intervjuguide har tagits fram i samverkan med kommunala enhetschefer som arbetar med målgruppen samt en sjuksköterska som arbetar på den socialmedicinska mottagningen på Tjörn. Intervjuguiden har tagits upp i utvecklingsgruppen för psykisk hälsa Vuxna och dess representanter har getts möjligheter att lämna synpunkter på innehållet.

Under tiden november-januari kommer Jenny Atho från NSPHiG att genomföra intervjuer med målgruppen. När intervjuerna är genomförda sammanställer NSPHiG resultatet i en rapport samt redovisar resultatet i utvecklingsgruppen Psykisk hälsa – Vuxna och samordningsgruppen.

Uppdragsbeskrivning Brukarstyrd brukarrevision

Utvecklingsgrupp Psykisk hälsa - vuxna

Carina Vesterelve Vesterelve

Processledare SIMBA
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-12-09 14:38