Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ny samt reviderad rutin efter Samordningsgruppens möte

Vid samordningsgruppens möte i februari beslutades om en ny rutin för samverkan kring skörhet hos äldre, samt en revidering av den befintliga rutinen för informationsöverföring från kommunal primärvård till annan vårdgivare vid hastigt förändrat hälsotillstånd. Här kan du också ta del av minnesanteckningarna från Samordningsgruppens möte.

Vid sammanträdet 10 februari beslutade Samordningsgruppen om att godkänna en revidering av rutinen Rutin för informationsöverföring från kommunal primärvård till annan vårdgivare vid hastigt förändrat hälsotillstånd. Uppdateringen medför inte några förändring i sättet att kommunicera.

Rutin för informationsöverföring från kommunal primärvård till annan vårdgivare vid hastigt förändrat hälsotillstånd

Vidare tog gruppen beslut om att anta en ny rutin: Rutin för samverkan kring skörhet hos äldre och skattning med Clinical Fraility Scale (CFS). Beslut har tidigare tagits om att samverka kring skörhet hos äldre och skattning enligt Clinical Frailty Scale (CSF) och en arbetsgrupp tog fram ett förslag till samverkansrutin som både närområdesgrupperna och ledningsgruppen i samverkan ställt sig bakom. Vid sammanträdet 10 februari antog Samordningsgruppen rutinen.

Rutin för samverkan kring sköra äldre

Minnesanteckningar från mötet:
2023-02-10 Samordningsgruppen Minnesanteckningar


Senast uppdaterad: 2023-03-09 13:20