Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Årsberättelsen för samverkansåret 2022

Nu kan du läsa årsberättelsen för Samverkan för hälsa och den nära vården i Ale, Kungälv, Stenungsund, Tjörn under 2022.

Närvårdssamverkan sker på såväl politisk-, förvaltnings- och verksamhetsnivå. Samverkan på politisk- och ledningsnivå skapar legitimitet och struktur.

År 2022 har precis som år 2020 och 2021 påverkats av covid-19, som utmanat och satt samverkan på prov. Covid-19 tillsammans med andra infektioner har fortsatt krävt att vi arbetar effektivare och mer proaktivt för att i möjligaste mån förhindra inskrivningar i slutenvården.

Utöver covid-19-pandemin har det fortsatt förts dialoger i samordningsgruppen och den politiska samrådsgruppen kring det primär-kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Det råder olika uppfattningar mellan regionens och kommunernas tjänstemän och politiker kring vad det primärkommunala hälso- och sjuk-vårdsansvaret omfattar.

Lär hela årsberättelsen:
SIMBA Årsberättelse 2022

Carina Vesterelve Vesterelve

Processledare SIMBA
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-04-24 11:08