Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt projekt "En ny form på in- och utskrivningsprocessen i Göteborgsområdet"

Vi är glada att meddela uppstart av projektet "En ny form på in- och utskrivningsprocessen i Göteborgsområdet". Bakgrunden till projektet är det ökande antalet samverkansavvikelser som har visat på brister i vårdkedjan, ofta till följd av bristande information och kommunikation mellan vårdgivare.

Mål och syfte

Projektet har flera viktiga mål, inklusive:

  • Skapa en nulägesbeskrivning och analys: Vi kommer att genomföra en grundlig genomgång av den nuvarande in- och utskrivningsprocessen i Göteborgsområdet för att identifiera eventuella brister och utvecklingsområden.
  • Framtagande av delregional rutin: Vi strävar efter att utveckla en enhetlig och effektiv rutin för in- och utskrivningsprocessen som kan tillämpas över hela delregionen.
  • Implementeringsplan: Projektet kommer att ta fram en detaljerad plan för implementering för att stödja verksamheterna i samverkansområdet och säkerställa en smidig övergång till den nya rutinen.

Projekt: En ny form på in- och utskrivningsprocessen - Samverkan i Göteborgsområdet kan du läsa mer om vad projektet handlar om samt aktuell status just nu.