Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Anmäl dig till informationstillfälle om stärkt arbete med SIP - för chefer och ledare

Stärkt arbete med SIP i Göteborgsområdet. Utveckla arbetet med Samordnad individuell plan (SIP) på er arbetsplats – Informationstillfälle för dig som är chef eller ledare.

Informationstillfället ger kunskap om de huvudsakliga förändringarna i den nya regionala SIP-riktlinjen. Du får också verktyg och en god grund för att utveckla arbetet med SIP som verktyg i samverkan för barn och vuxna.

Den enskildes svar på frågan ”Vad är viktigt för dig?” ska vara vårt gemensamma mål i den enskildes SIP. Tillsammans med den enskilde och dess närstående ska vi jobba för att nå detta mål.

Målgrupp

Informationen är för dig som är chef eller ledare och ska ge en god grund i att fortsätta utveckla arbetet med SIP som verktyg i samverkan för barn och vuxna.

Tidigare Västbusplan ersätts av en SIP för alla vilket innebär att även du som är chef eller ledare inom skola, förskola eller på annat sätt arbetar med barn och unga också är aktuell för att delta vid det här informationstillfället.

Tid och plats

Vi erbjuder två digitala informationstillfällen som inte kräver föranmälan:

  • torsdag 27 januari kl. 14-15:30
  • onsdag 2 mars kl. 14-15:30.

Du deltar genom att koppla upp dig på nedanstående Teams-länk när det är dags. Vi planerar även att spela in informationstillfället för att det ska vara möjligt att ta del av informationen i efterhand.

Teams-länk, SIP-information för chefer och ledare

Innehåll

  • Samverkan, samarbete och samordning
  • Ledningens betydelse
  • Samordnad individuell plan (SIP)
  • Fokus i SIP-riktlinjen
  • SIP för barn och unga
  • Delregional SIP-implementering

Läs mer om SIP

SIP i Göteborgsområdet

SIP-riktlinje och tillhörande material på länsgemensam webbsida

Frida Palm

Delregional SIP-koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer