Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Så går det i beslutsprocessen för Färdplan och Hälso- och sjukvårdsavtal

Flera ställningstagande kring Färdplan länsgemensam strategi för god och nära vård och Hälso- och sjukvårdsavtalet med tillhörande överenskommelser.

Beslutsprocessen för Färdplan länsgemensam strategi för god och nära vård och Hälso- och sjukvårdsavtalet med tillhörande överenskommelser har pågått hos Västra Götalandsregionen och de 49 kommunerna sedan mars.

Huvudmännen har till den 31 oktober 2022 att lämna in sina beslut men redan nu börjar besluten komma in. När vi nått mitten av juni har regionfullmäktige och ett antal kommuner ställt sig bakom förslag. 

SRO rekommenderar att anta styrdokumenten

Det var vid det politiska samrådsorganets (SRO:s) mötet den 24 februari 2022 som gruppen ställde sig bakom förslaget av Färdplan länsgemensam strategi för god och nära vård och Hälso- och sjukvårdsavtalet med tillhörande överenskommelser samt rekommenderade respektive huvudman (Västra Götalandsregionen och de 49 kommunerna) att besluta i enlighet med förslaget.

SAVE THE DATE - Kick-off för Färdplan och Hälso- och sjukvårdsavtalet

Planera in att delta på kick-off för Färdplan Länsgemensam strategi för god och nära vård och Hälso- och sjukvårdsavtalet med tillhörande överenskommelser!

Vi planerar tre tillfällen för kick-off:en 9 november, 14 november och 17 november.


Senast uppdaterad: 2022-06-20 13:07