Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Riktlinje för gemensamma styrdokument fastställd av Vårdsamerkan Västra Götaland

Riktlinjen beskriver styrdokument som tas fram i samverkan mellan Västra Götalands regionen och kommunderna och ska bidra till transparens och tydlighet.

Riktlinjen för gemensamma styrdokument som upprättas mellan kommunerna i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen fastställdes av Vårdsamverkan Västra Götaland, VVG, 2 september 2021.

Dokumentet beskriver dokumenttyper som tas fram i samverkan mellan Västra Götalandsregionen och kommunerna samt deras användningsområden. Det beskriver även processen för beredning och beslut av gemensamma styrande dokument.

Tydlighet och transparens

Avsikten med styrdokumentet är att underlätta en effektiv och enhetlig process som är tydlig och transparent. Det ska vara tydligt och synligt vilket status ett dokument har och det ska vara lätt att känna igen.

Riktlinje för gemensamma styrdokument som upprättas mellan kommunerna i Västra Götaland och Västra Götalandsregionen, PDF


Senast uppdaterad: 2021-09-28 11:30