Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Anmälan öppen till konferensen - Handlingsplan för Suicidprevention

I Västra Götaland finns nu en länsgemensam handlingsplan för Suicidprevention, med ambition om att skapa engagemang och framtidstro inom ett område som ofta upplevs som utmanande och svårt. Men! Kan vi mobilisera våra gemensamma krafter så kan vi rädda liv.

Nu vänder vi oss till alla yrkesverksamma som möter personer med psykisk ohälsa inom hälso- och sjukvården, de 49 kommunernas olika verksamheter, till beslutsfattare inom båda huvudmännen som planerar och beslutar för dessa verksamheter samt civilsamhälle och andra samhällsaktörer för att få en så bred uppslutning i genomförandet av handlingsplanen.

Ta del av kunskap om suicidprevention och hur den länsgemensamma handlingsplanen för suicidprevention i Västra Götaland kan ge stöd i det enskilda och gemensamma arbetet.

Var med och bidra till att fler får förutsättningar att uppleva det som de flesta av oss gör - att livet är värt att leva!

Inbjudan med anmälningslänk

Varmt välkomna!

Arrangörer: Västra Götalandsregionen och Västkom.


Senast uppdaterad: 2020-11-30 13:34