Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Save the date till Samverkansdagen 2020!

Vart är vi på väg och vad kan vi göra annorlunda? Varmt välkomna till Samverkansdagen 2020, den 23 april. Men spara datumet i kalendern redan idag. Ta chansen att delta på en dag och nätverka om samverkan mellan kommunerna och Västra Götalandsregionen inom hälsa, vård och omsorg.

Under Samverkansdagen 2020 kommer bland annat Anna Nergårdh, Regeringens särskilda utredare, presentera förslag ur hennes utredningen “Samordnad utveckling för god och nära vård” och det kommer även bjudas på goda exempel på samverkan i praktiken med utgångspunkt i aktuella frågor att inspireras av.

Datum: 23 april 2020
Tid: 08:30-16:00
Plats: Burgården Konferens | Skånegatan Heden | 412 51 Göteborg

Målgrupp: Förtroendevalda, förvaltningsledare, chefer och medarbetare inom vård och omsorg samt representanter för brukarorganisationer

Dagen innehåller - förutom inspirerande nationella och regionala talare - fika och en lättare lunch. Först till kvarn gäller, väntelista tillämpas, så vänta inte för länge. Anmäl dig redan nu på www.vastkom.se.

Varmt välkommen önskar Västkom och Koncernkontoret Västra Götalandsregionen

Inbjudan och save the date hittar du här.


Senast uppdaterad: 2020-01-15 14:34