Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Esthers digitala konferens 3 december

Den 3 december genomfördes den digital Esther konferens med över 300 medverkande från hela Sverige.

Det känns bra att vi trots pandemin kan bidra med ”Goda exempel” och att dela erfarenheter för att utveckla en god och nära vård tillsammans. Under eftermiddagen fick vi höra allt från läkarmedverkan och nya arbetssätt i hemsjukvården till mobila team, social innovation, ny teknik, stöd i vardagen för Ester, förebyggande team, suicidprevention, forskning om personcentrering och en vårdinformation i framtiden.

Ta del av konferensen i efterhand

För er som missade eller vill lyssna igen så finns konferensen inspelad på film samt föredragares presentationer tillgängliga under två veckor. Nästa år är det Region Örebro som står som värdar och konferensen kommer att genomföras den 21 oktober.

Spår 2

Historien om Tim

Förutom möjligheten att se konferensen i efterhand vill vi även slå ett slag för filmen om Tim. Filmen om Tim visualiserar hur invånaren kan dra nytta av offentlig sektors digitalisering och möjligheterna med bland annat den nationella visionen för eHälsa 2025. Vill du veta mer om varför Tim pratar norska kan du göra det på den här sidan.

Tillsammans möjliggör vi en god, nära och trygg vård och omsorg - ett gott liv för Esther!


Senast uppdaterad: 2020-12-09 15:51