Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Glöm inte att anmäla dig till Samverkansdagen 2020

Den 23 april arrangerar Västra Götalands kommuner och Västra Götalandsregionen Samverkansdagen 2020 i Göteborg. Anmäl dig idag och säkra din plats.

Nära samverkan mellan regional och kommunal verksamhet är en förutsättning för att invånarna ska få tillgång till god vård och omsorg. I Västra Götaland finns en lång tradition och erfarenhet av samverkan och det är en tradition vi ska fortsätta att bevara. Samverkansdagen är ett tillfälle för alla som arbetar med samverkan inom välfärdsfrågor att mötas, inspireras och lära av varandra.

Detta händer

  • Anna Nergårdh, Regeringens särskilda utredare, presenterar det senaste från utredningen Samordnad utveckling för god och nära vård. Huvudbetänkandet lämnas i mars 2020.
  • Lisbeth Löpare-Johansson, samordnare Nära vård och Helena Henningsson, handläggare på SKR som stödjer kommunernas och regionernas arbete för Nära vård medverkar också.
  • Arbetet med Västra Götalands gemensamma färdplan för Nära vård presenteras tillsammans med goda exempel på samverkan i Västra Götaland.

Anmäl dig redan idag

Anmäl dig till Samverkansdagen 2020 här

Inbjudan till Samverkansdagen


Senast uppdaterad: 2020-03-03 11:08