Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

SIP-koordinator anställs från 1 mars

Från den 1 mars arbetar Jessica Ek som SIP-koordinator i Västra Götaland. Rollen är placerad i den gemensamma funktionen GITS för att verka för samtliga 49 kommuners och Västra Götalandsregionens verksamheter.

Jessica kommer senast från ett arbete som utvecklingsledare för barn och unga i Skaraborgs kommunalförbund och har en grund som socialpsykolog. Hon har god erfarenhet av samverkan och har sedan länge jobbat med samordnade insatser, utveckling av rutiner över förvaltningsgränser och SIP. Som deltagare i nationellt satsning ”SIP för äldre” samt utsedd SIP-samordnare för Skaraborg kommer hon axla denna roll galant. En stor vinning är också Jessicas kunskap och erfarenhet från barn och unga samt psykisk hälsa. Vi upplever Jessica som en glad och positiv person som vill få fart på Västra Götalands SIP-arbete för individens bästa och ser att hon kompletterar GITS väl.

GITS hemsida

Uppdragshandling: Stärka arbetet med SIP i Västra Götaland

Läs mer om SIP- samordnad individuell plan


Senast uppdaterad: 2019-01-22 16:48