Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Mötesdag om samverkan inom vård och omsorg i Västra Götaland, 8 mars

Välkommen till en mötesdag för samverkan inom vård och omsorg i Västra Götaland, för ansvariga tjänstepersoner, förvaltningsledning och politiker med flera inom välfärdsområdet i Västra Götaland.

Tid: Fredag 8 mars 2019, kl. 9:00–15:30
Plats: Radisson Blu Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg
Målgrupp: Ansvariga tjänstepersoner, förvaltningsledning och politiker m.fl. inom välfärdsområdet i Västra Götaland på länsnivå, delregionalt och lokalt – samt representanter för brukarorganisationer.

Nära samverkan mellan regional och kommunal verksamhet är en förutsättning för att invånarna ska få tillgång till en modern och sömlös vård och omsorg. Det lyfts fram bland annat i den statliga utredningen Samordnad utveckling för en god och nära vård och är en grund i Hälso- och sjukvårdsavtalet i Västra Götaland.  

I Västra Götaland är vi långt framme, med väl fungerande arenor och strukturer för samverkan.

Under mötesdagen presenteras Västra Götalands samverkansmodell inom vårdsamverkan och vi visar goda exempel på samverkan i praktiken, med utgångspunkt i aktuella frågor.

För samverkande parter är dagen också ett tillfälle till dialog kring utvecklingsmöjligheterna i samverkan.

Program: Presentation av samverkansmodellen i Västra Götaland och ett antal aktuella samverkansprojekt som Mobil närvård, Samverkan vid in- och utskrivning, kunskapsstyrning, psykisk hälsa och Framtidens vårdinformationsmiljö, FVM samt diskussioner kring samverkan. Mer utförligt program kommer. Se även information om de olika samverkansområdena här på webbplatsen för Vårdsamverkan i Västra Götaland.

Anmälan: Anmäl dig direkt via VGR-kalendern
OBS - mötesdagen är fullbokad men du är välkommen att ställa dig på väntelista via länken för anmälan här ovan.

OBS – begränsat antal platser. Vi förbehåller oss rätten att fördela platserna vid stort antal anmälda.

Kostnadsfritt, vi bjuder på fika och lunch. Om du uteblir utan att ha avbokat debiteras 500 kr.


Välkommen!

Thomas Jungbeck
Direktör VästKom 

Ann Söderström
Hälso-och sjukvårdsdirektör, Västra Götalandsregionen


Senast uppdaterad: 2019-01-04 13:33