Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Mötesdag om samverkan 8 mars webbsänds

En mötesdag om samverkan inom vård, omsorg och elevhälsa i Västra Götaland hålls fredag 8 mars. På plats i Göteborg samlas 250 politiker och ansvariga tjänstepersoner, förvaltningschefer med flera från både kommunerna och Västra Götalandsregionen. Följ föreläsningarna om samverkan via livesändning.

Nära samverkan mellan regional och kommunal verksamhet är en förutsättning för att invånarna ska få tillgång till modern och sömlös vård och omsorg. Det lyfts fram bland annat i den statliga utredningen Samordnad utveckling för en god och nära vård och är en grund i Hälso- och sjukvårdsavtalet i Västra Götaland.

I Västra Götaland är vi långt framme, med väl fungerande arenor och strukturer för samverkan. Under mötesdagen presenteras Västra Götalands samverkansmodell inom vårdsamverkan och vi visar goda exempel på samverkan i praktiken, med utgångspunkt i aktuella frågor.

För samverkande parter är dagen också ett tillfälle till dialog kring utvecklingsmöjligheterna i samverkan.

Följ dagens föreläsningar via live-sändning på VästKoms Facebook-sida.

Se programmet för dagen.


Senast uppdaterad: 2019-03-07 19:43