Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

VästKom söker medarbetare för utveckling av Framtidens Vårdinformationsmiljö, FVM

VästKom söker flera medarbetare från kommunerna för längre och kortare uppdrag, som vill vara med och anpassa det nya moderna IT-systemet för vårdens alla olika processer.

Västra Götalandsregionen har nu tecknat avtal med Cerner Sverige AB om att införa ett nytt modernt IT-stöd för vårdens alla olika processer. Systemet heter Millenium och alla Västra Götalands kommuner finns med i upphandlingen genom ett antal s.k. optioner vilket innebär att kommunerna kommer att få få möjlighet att ansluta sig till det nya kärnsystemet i olika omfattning. Systemet kommer att erbjuda olika funktioner för informationsdelning mellan huvudmännen och privata vårdgivare.

VästKom efterfrågar nu medarbetare i kommunerna som vill vara med och utforma och anpassa systemet till våra kommunala verksamheter. Det gäller sakkunniga ämnesexperter inom vård och omsorg, inkl. elevhälsan. Vissa uppdrag kan vara korta och väl avgränsade, andra på lite längre sikt och med bredd i uppgifterna.

 Läs mer om uppdragen och hur du lämnar intresseanmälan på VästKoms hemsida.


Senast uppdaterad: 2018-12-21 14:37