Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Avslutande nätverksträff för Mobil närvård

Mobil närvård övergår helt i ordinarie verksamhet 2019. En god grund har lagts för fortsatt förvaltning och i stort sett samtliga berörda är nöjda med projektet.

Breddinförandeprojektet Mobil närvård, det vill säga satsning på mobila hemsjukvårdsläkare på vårdcentralerna och närsjukvårdsteam på sjukhusen, startade 2015 och övergår helt i ordinarie verksamhet 2019. Projektet är ett av de största och bredaste i landet och har varit framgångsrikt.

På den avslutande nätverksträffen 22 november fick vi många bekräftelser på att projektet lagt en god grund för fortsatt förvaltning av det vi åstadkommit och för utveckling framåt.

I såväl panelsamtal mellan chefer och redovisningar av delprojekt, som i pågående forskning och i följeutvärdering, samt i medskick från ledande politiker fick vi veta  att i stort sett samtliga berörda är nöjda med Mobil närvård - patienter, chefer och politiker.

Karin Fröjd

Specialistläkare
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2018-12-03 18:24