Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Datum spikade för åtta delregionala kickoffer

Över hela länet kommer det hållas kickoffer för Hälso- och sjukvårdsavtalet under april och maj månad. Har du inte anmält dig än är det hög tid.

Under kickoffenrna kommer vi rikta strålkastarna mot Västra Götalands nya Hälso- och sjukvårdsavtal. Du kommer få ta del av avtalets innehåll, struktur och nyheter samt tankarna kring den gemensamma värdegrunden och få information om implementeringsmaterialet i form av åtta vägledande patientfall.

Det nya Hälso- och sjukvårdsavtal i Västra Götaland träder i kraft den 1 april 2017. Avtalet är resultatet av en översyn gjord 2015-2016 och är det femte Hälso- och sjukvårdsavtalet som reglerar ansvarsfördelning och samverkan mellan länets 49 kommuner och Västra Götalandsregionen, VGR, sedan regionbildningen 1999.

Även Hälso- och sjukvårdsavtalets underavtal, Överenskommelse kring personer med psykisk funktionsnedsättning och personer med missbruk samt Ramavtal om läkarinsatser inom kommunernas hälso- och sjukvård, kommer beröras under kickoffen.

 

Fyrbodal
24 maj 12-16 i Vänersborg - Anmälan

Skaraborg
20 april 9-12 i Skövde - Anmälan
26 april 9-12 i Skövde - Anmälan

Göteborgsområdet
30 maj, förmiddag, Folkets Hus, Göteborg - Anmälan
30 maj, eftermiddag, Folkets Hus, Göteborg - Anmälan

SIMBA
31 maj 9-12. Anmälan och mer info via sara.olander@vgregion.se

Södra Älvsborg
15 maj kl. 9-13 i Borås, anmälan och mer info via charlotte.bliesener@vgregion.se

Alingsås och Lerum
22 maj, Anmälan och mer info via respektiva verksamhet.


Senast uppdaterad: 2018-04-18 14:55